SportsOnAir arthographer

SportsOnAir arthographer


11

Νέο τμήμα Χορογυμναστικής από την σχολή χορού All That Dance!

 

afisa

 

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση, σήμερα Σάββατο (22/4) στις 17:00, τον τελικό Απόλλωνας Ξυλοκάστρου - Απόλλωνας Πάτρας, για το πρωτάθλημα κορασίδων ΕΣΠΕΠ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ακράτας.

09 Mar 2017

 

afisa

 

Δείτε τον αγώνα Άρτεμις Κορυδαλλού - Πήγασος Χαϊδαρίου για την 19η αγωνιστική της Β' Εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Ο αγώνας διεξήχθη στο νέο κλειστό Κορυδαλλού.

 

AFISA LIVE POSEIDON APOLLON 

 

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση, σήμερα στις 19:30, τον τελικό Ποσειδώνα Λουτρακίου - Απόλλωνα Πάτρας, για το πρωτάθλημα νεανίδων ΕΣΠΕΠ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ακράτας.

 

afisa

 

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την Κυριακή 22/01 στις 17:30, τον αγώνα ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΟ Λαμίας 2013 για την 8η αγωνιστική της Α2 γυναικών. Η μετάδοση θα ξεκίνησει στις 17:00 με την pregame εκπομπή και μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει postgame εκπομπή. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό Κορίνθου.

 

 1

 

Νίκησε και την Ευρυάλη ο Θρίαμβος και συνεχίζει να κυνηγά την Άρτεμις στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

 

afisa press

 

Δείτε τις συνεντεύξεις του αγώνα Άρτεμις - Δραπετσώνα για την 11η αγωνιστική της Β' Εθνικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Ο αγώνας διεξήχθη στο νέο κλειστό Κορυδαλλού.

 

afisa press

 

Δείτε τις συνεντεύξεις του αγώνα Αστέρας Νίκαιας - Αργυρούπολη για την 3η αγωνιστική της Β' φάσης (Γ' όμιλος) νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό "Μ. Μερκούρη".

 

afisa

 

Δείτε τον αγώνα Α.Ο. Αστέρας Νίκαιας - Α.Ο. Ν. Αργυρούπολης για την 3η αγωνιστική της Β' φάσης (Γ' όμιλος) νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό "Μ. Μερκούρη".

Page 1 of 105